Mediator

Mediator Utrecht – Den Haag – Amersfoort

Mediator echtscheiding Utrecht Den Haag

 

Hi!

Hi!

Ik ben Linda Voorduin, mama van twee en vanaf de oprichting in 2018 mediator bij Viae Novae Scheiding & Mediation.

Echtscheidingen, relatiebreuken en alles wat daarmee samenhangt maken al sinds lange tijd deel uit van mijn dagelijks leven. Als gescheiden mama, als kind van gescheiden ouders, na ruim 30 jaar als juridisch medewerkster in de famliepraktijk (advocatuur) werkzaam te zijn geweest en als mediator, weinig is mij vreemd als het gaat om scheiden.

Een scheiding is vaker wel dan niet emotioneel zwaar, ook voor degene die het initiatief tot een scheiding heeft genomen. Als er kinderen zijn, dan zou je jezelf bovendien af kunnen vragen of je wel ooit echt helemaal van elkaar kunt scheiden. Als ouders blijf je toch altijd verbonden met elkaar. Ook na een scheiding zullen er momenten zijn om als ouders te vieren, net zo goed als er momenten kunnen zijn van zorgen of van verdriet als het niet goed gaat met de kinderen. Als je deze momenten (mede) met de vader/moeder van je kinderen kunt delen, dan is dat voor jou als ouder fijn, maar meer in het bijzonder voor de kinderen. De regelingen die voor de kinderen zijn getroffen zullen bovendien vaak aangepast moeten worden naarmate de kinderen opgroeien. Of als er iets verandert in de situatie van een van de ouders. Nog veel vaker zal er overlegd moeten worden over zaken als vakantieplanning, school, sport, feestdagen etc.

Als mediator vind ik het belangrijk dat er tijdens het scheidingsproces een basis wordt gelegd voor de toekomst. Een toekomst waarin ruimte is voor overleg, voor aanpassing van afspraken waar nodig. Een toekomst waarin ouders, ondanks hun verschillen, samen ouders blijven. Een zorgvuldig afgesloten relatie heeft daarbij een positief effect op de verwerking van een scheiding, en daarmee een positief effect op je toekomst.

Nadat ik zelf de opleidingen tot mediator en family-mediator volgde is vanuit deze visie Viae Novae, Scheiding & Mediation ontstaan. Met de binnen mijn achtergrond opgedane kennis en ervaring ben ik van mening dat juist de combinatie van mediation én deskundig juridisch advies tot de meest optimale resultaten in scheidingssituaties leidt. Zowel voor het scheidingsproces zelf als voor ieders toekomst. Ik vind het na iedere mediation opnieuw mooi als ik daar een bijdrage aan heb mogen leveren.

Wil jij ook je scheiding goed regelen? Regel het dan samen en kies voor mediation.

Linda

Wil je jouw scheiding ook zorgvuldig met elkaar regelen?

Bel voor een vrijblijvende kennismaking, het verplicht tot niets.

T 085 - 060 50 98

T 085-0605098