“Dat de mediatongesprekken ‘s-avonds thuis plaatsvonden vond ik erg fijn. Hierdoor hoefde ik niet steeds vrij te vragen op mijn werk”

Thuis

mediator aan huis

in en rond de regio’s Utrecht, Den Haag en Amersfoort

 

Mediation thuis

Tijd is kostbaar, zeker als je van alles moet regelen voor een komende echtscheiding. Bespaar op (reis)tijd, maak het je waar mogelijk net wat makkelijker en kies voor mediation thuis.

 

Echtscheiding thuis, op een moment waarop het jullie het beste uitkomt

Multitasken maakt steeds vaker deel uit van ons dagelijks leven. Ons werk lijkt soms wel 24 uur per dag door te gaan en zeker met kinderen vergt het nogal eens organisatietalent om die alsmaar doorlopende klok bij te kunnen benen. Als jullie de beslissing hebben genomen om te gaan scheiden komt daar bovendien nog veel extra geregel (met bijbehorende afspraken) bij. Viae Novae begrijpt dat. En ook dat alle extra afspraken die nu nodig zijn een extra belasting vormen. Mediation thuis maakt het jullie makkelijker om afspraken in te plannen op een moment waarop het jullie schikt. Zonder dat jullie de deur uit hoeven of hoeven te reizen.

 

Mediator aan huis

De mediator is flexibel en past zich moeiteloos aan bij jullie wensen. Voelen jullie je prettiger in jullie eigen omgeving? Of is het lastig om overdag een afspraak in te plannen? Mediation thuis is zowel overdag, in de avonduren als in het weekend mogelijk. Zonder extra kosten, zonder toeslagen. De werkwijze is verder gelijk aan de werkwijze die wordt gevolgd bij de mediations, of echtscheidingsbemiddeling, op de locaties.

(Nb: Viae Novae maakt gebruik van neutrale auto’s, zonder reclame)

 

Advocaat

Bij mediation thuis vinden alle gesprekken met de mediator plaats in jullie eigen omgeving. Als een procedure nodig is, of als er een laatste adviesgesprek met de advocaat plaatsvindt, zal dit laatste gesprek echter plaatsvinden op het kantoor van de advocaat in Utrecht (stad) of in Den Haag.

Als jullie, of een van jullie, vanwege gezondheidsredenen aan huis is gebonden kan hierop een uitzondering worden gemaakt. Het laatste gesprek kan dan in bijzijn van de advocaat bij jullie thuis plaatsvinden.

 

In welke regio komt de mediator aan huis?

Mediation thuis is mogelijk binnen het werkgebied van Viae Novae (o.a. regio’s Utrecht, Den Haag en Amersfoort.). Wonen jullie net buiten deze regio’s? Neem dan contact op met Viae Novae, dan overleggen we even.

 

Locaties Viae Novae, Scheiding & Mediation

Toch liever een neutrale locatie? Viae Novae beschikt over diverse gesprekslocaties zoals in Utrecht (provincie), Den Haag, Zoetermeer en in Gouda. Op die manier is er altijd een locatie in de buurt.

Viae Novae
Echtscheiding & Mediation

 

Mediator in:
Utrecht – Leidsche Rijn – Nieuwegein – IJsselstein – Vianen –
De Meern – Vleuten – Maarssen – Woerden – Gouda – Reeuwijk – Bodegraven – Baarn – Bilthoven – Hilversum – Eemnes – Leusden – Amersfoort – Mijdrecht – Zoetermeer – Den Haag – Rijswijk – Voorburg – Delft – Loosduinen – Alphen a/d Rijn – Leiden

 

📞 030 - 850 54 49

📞 030 – 850 54 49